Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper drinkfles

Productaanbod dopper drinkfles

Duurzame drinkfles

Nu is er echter een nog duurzamere optie! De BE O Bottle is gemaakt van suikeriet en net als dopper ontworpen en gemaakt in Nederland. De fles heeft een functioneel en strakt ontwerp. De perfecte keuze voor een relatiegeschenk! 

De voordelen ten opzichte van de Dopper Original:

  • Klimaatpositief (100% recyclebaar)
  • Uniek modulair design
  • Meer bedrukkingsmogelijkheden!

Attentie.nl kan uw BE O drinkflessen voor u bedrukken met uw (bedrijfs)logo, persoonlijke tekst of slogan. Wilt u uw de drinkflessen in full colour laten bedrukken? Geen probleem, bij Attentie.nl kunnen wij uw BE O Bottle in één kleur maar ook in full colour rondom bedrukken!

Dopper drinkfles in trendy kleuren

De BE O Bottle is net als de Dopper Original drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren: wit, blauw, zwart, oranje en rood. Daarnaast is een BE O Bottle goedkoper dan een dopper. Benieuwd naar de exacte kosten voor het bedrukken van de BE O Bottles in de gewenste oplage? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, we informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

Dopper drinkfles voor het goede doel; Dopper Foundation

Net als met een Dopper drinkfles draagt u met een BE O Bottle bij aan een beter klimaat. Net als de Dopper Foundation houd BE O Bottle zich bezig met het verbeteren van het klimaat. Zo word voor iedere Bottle 1 boom geplant. Ga voor een beter klimaat en kies de BE O Bottle als uw relatiegeschenk!

» Lees meer over de Dopper personaliseren

Maak uw relatiegeschenk of kerstpakket compleet met onze gepersonaliseerde sokken of ontwerp helemaal zelf uw sokken. Of vul het aan met kleinigheden als puzzels bedrukt met uw logo, een bedrukte usb stick of een knuffel met logo.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard