Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper bedrukken goedkoop

Productaanbod 

Waarom kiezen voor een BE O Bottle in plaats van een normale dopper

De BE O Bottle onderscheidt zich van de reguliere dopper door zijn klimaatneutrale productieproces. Deze duurzame drinkfles is vervaardigd uit suikerriet, waardoor hij volledig recyclebaar is. Bovendien is dit alternatief van de Dopper geschikt voor de vaatwasser en ontworpen voor herhaaldelijk gebruik. Het strakke en functionele ontwerp maakt het niet alleen een praktische keuze, maar ook ideaal als relatiegeschenk. Kies voor de BE O Bottle en draag bij aan een duurzamere wereld. 

De voordelen ten opzichte van de Dopper Original:

  • Klimaatpositief (100% recyclebaar)
  • Uniek modulair design
  • Meer bedrukkingsmogelijkheden!

Dopper met logo

De BE O Bottle is net als de Dopper waterfles verkrijgbaar in verschillende kleuren, er past er dus altijd wel eentje bij uw huisstijl. Maak er nu een echt uniek exemplaar van door deze duurzame dopper te laten bedrukken met je logo. Ideaal om op een bijzondere manier uw bedrijfslogo te promoten of om een origineel relatiegeschenk te geven voor de branche waarin ze actief zijn.

Dopper thermosfles

Wat ideaal is aan deze alternatieve dopper is dat deze duurzame drinkfles ook kan dienen als thermosfles. Deze dopper thermosfles is ontworpen om uw dranken urenlang warm of koud te houden, ideaal voor zowel winterse wandelingen als zomerse uitjes. Dit maakt de BE O Bottle niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden

Dopper laten bedrukken bij Attentie.nl

Was u van plan Doppers te laten bedrukken, dan bent u bij Attentie.nl aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van oa. de Doppers bent u bij ons aan het juiste adres want:

  • U krijgt altijd deskundig advies
  • Snelle levering gegarandeerd 
  • Uiterst vakkundig en kwalitatief bedrukt
  • Gegarandeerd een scherpe prijs

Bestel nu jouw alternatief voor de bedrukte dopper fles en maak een statement dat gezien mag worden!

Dopper bedrukken goedkoop met logo of naam

Op zoek naar een betaalbare manier om uw merk te promoten? Kies de BE O Bottles bij Attentie.nl als de vervanger van de Doppers! Profiteer van onze groothandelprijzen terwijl u geniet van kwalitatief hoogwaardige, bedrukte drinkflessen. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een voordelige prijsopgave samen met een gratis proefdruk. Bedruk uw alternatieve Dopper goedkoop met uw logo of naam en maak indruk zonder uw budget te overschrijden!

Snelle levering van bedrukte Doppers

Bij Attentie.nl bent u gegarandeerd van snelle levering van bedrukte Doppers of andere drinkflessen. Onze efficiënte productieprocessen en snelle doorlooptijden garanderen dat uw bestelling niet alleen snel, maar ook met de hoogste kwaliteit wordt afgehandeld. Of het nu gaat om een grote of kleine bestelling, wij leveren uw bedrukte drinkflessen op tijd en klaar om te gebruiken. Kies voor Attentie.nl en ervaar onze snelle service die even betrouwbaar als voordelig is!

Dopper drinkfles voor het goede doel

Met deze uiterst duurzame drinkflessen draagt u bij aan een beter klimaat. Zo wordt voor iedere drinkfles 1 boom geplant. Ga voor een beter klimaat en kies voor de BE O Bottle in plaats van een Dopper drinkfles als uw relatiegeschenk!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard