Attentie.nl

Sokken ontwerpen

Productaanbod sokken ontwerpen

Coffee Socks sokken

Skisokken | custom made

Bamboe sportsokken

PROACT® Trekkingsokken

PROACT® Sportsokken

Giftbox Socks

Wintersokken

Ontwerp de sokken volledig zelf

Wat uw wensen ook zijn, bij Attentie.nl bedrukken we de sokken naar uw eigen ontwerp en wensen. Ontwerp bijvoorbeeld sokken volledig in uw huisstijl om echt indruk te maken bij uw zakenrelaties. Of ga juist voor een subtieler ontwerp en kies voor een basiskleur met daarbij een borduursel of bedrukking van uw logo of een tekst naar keuze. Laat uw creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp uw sokken vandaag nog!

Zelf ontworpen sokken voor een scherpe prijs

Is het gelukt met het ontwerpen van uw sokken? Stuur dan uw ontwerp naar ons op en komen zo snel mogelijk bij u terug met een offerte en een proefdruk. Door het bedrukken en borduren in eigen beheer te doen profiteert u bij Attentie.nl van een zeer scherpe prijs. En door middel van de proefdruk krijgt u een goed beeld van hoe de door u ontworpen sokken eruit komen te zien.

Bent u tevreden over de proefdruk? Dan zullen wij zo snel mogelijk beginnen met het bedrukken of borduren van uw sokken. In vergelijking tot sommige andere promotieartikelen en relatiegeschenken is de levertijd relatief kort. U kunt dus al snel beginnen met het blij maken van uw zakenrelaties, collega’s of andere belanghebbenden! Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen omtrent het sokken ontwerpen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten, zij helpen u maar al te graag.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard