Attentie.nl

Sokken met tekst

Productaanbod sokken met tekst

Coffee Socks sokken

Skisokken | custom made

Bamboe sportsokken

PROACT® Trekkingsokken

PROACT® Sportsokken

Giftbox Socks

Wintersokken

Tekst in één of meerdere kleuren?

Als u ervoor kiest om uw sokken met tekst te laten bedrukken of borduren door Attentie.nl  geven wij u alle vrijheid. U kunt helemaal zelf uw gepersonaliseerde sokken samenstellen. Het model, de kleur, bedrukking of borduursel en waar tekst precies moet komen te staan. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de gehele sok van een print te voorzien, maar een subtiele bedrukking kan natuurlijk ook. Daarnaast bepaalt u ook zelf het aantal kleuren. De slogan van uw onderneming kan bijvoorbeeld één kleur bevatten, maar ook drie. Het hangt er ook vanaf of u uw logo er bij op wilt.

Waarom sokken met tekst?

Door sokken met tekst te bedrukken zorgt u voor een uniek paar waar u mee zult opvallen. Wat de reden ook is, u zult opvallen. Bijvoorbeeld op leuk te geven bij een relatiegeschenk, kerstpakket of bij een surprise van sinterklaas. U kunt bijvoorbeeld vrolijke sokken ontwerpen met een grappige tekst om een glimlach bij de ander te bezorgen. Liever zakelijke sokken bedrukken? Dat is ook mogelijk. Kies een neutrale kleur en bedruk uw eigen bedrijfsnaam of logo erop. Wat uw wens ook is, we drukken graag sokken met tekst of een logo voor u.

Sokken met tekst tegen een scherpe prijs

Bij Attentie.nl begrijpen we maar al te goed dat u niet te veel kwijt wilt zijn voor uw sokken met tekst. Gelukkig bent u dan bij ons aan het juiste adres. Als groothandel kunnen wij u namelijk een zeer scherp tarief bieden. U betaalt dus nooit te veel voor uw sokken met tekst. Benieuwd naar onze prijzen voor het bedrukken of borduren van uw sokken met tekst? Vraag dan gerust een offerte op maat aan voor de sokken van uw voorkeur. We verbazen u graag met onze voordelige tarieven!

Sokken met tekst aan de onderkant, bovenkant en zijkant!

Bij ons kunt u niet alleen sokken met tekst aan de onderkant bedrukken maar ook aan de bovenkant en zijkant. Het ontwerp bepaalt u! Maak een keuze uit onze bedrukbare sokken vol kleur en patronen. Geef vervolgens uw tekst met eventueel een logo door waarna wij aan de slag gaan. Bij een aanvraag kunnen wij gratis een vrijblijvende offerte op sturen met een online visuele proefdruk. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u op kort termijn sokken kunt ontvangen. Dit geldt ook voor de bedrukking van andere kledingstukken en accessoires. Ons aanbod op gebied van textiel kunt u hier bekijken.  

Bepaal zelf u ontwerp

Sokken met de tekst aan de onderkant zal vooral opvallen wanneer mensen de benen over elkaar hebben. Tussen ons aanbod hebben ook polyester sokken die full colour all-over bedrukt kan worden. Bij dit soort sokken kunt u zelf een complete afbeelding over de gehele sok bedrukken. Andere sokken kunt u enkel alleen met extra tekst en logo bedrukken. Leuk om te geven als relatiegeschenk of in combinatie met een kerstpakket. Door te sokken personaliseren worden de mensen die het cadeau ontvangen elke ochtend herinnerd aan een bepaald moment. Ook kunnen ze door andere mensen erop geattendeerd worden waarbij ze reden waarom het is gegeven verteld kan worden. Met ruim 40 paar sokken zit er altijd wel een passend paar sokken bij die u zelf kunt personaliseren. Sokken met eigen tekst ontwerpen is leuk om zelf te kopen maar ook als cadeau. Zorg voor verbazing, vrolijkheid of een andere emotie en geef zelf ontwerpen sokken.

Ons aanbod sokken

We hebben sokken die veelal geschikt zijn voor elke situatie. Op zoek naar vrolijke sokken wat lijkt op confetti? Bekijk dan deze Swanky sokken en bepaal uw eigen tekst. Juist op zoek sokken die enigszins zakelijker zijn? Dan raden we deze recycled work sokken aan waarbij u wederom zelf de tekst en eventueel het logo bepaald. In het zakelijk leven zijn de vrolijke sokken ook steeds meer gewaardeerd. Zo zijn er zakenmannen die expres al bijzondere sokken dragen door op te vallen. Zo hopen dat andere zakenmensen hun zullen onthouden vanwege toch wel opvallende sokken. Door op te vallen zullen ze u niet snel vergeten, iets wat u immers ook wilt creëren door zelfgemaakte sokken te dragen.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard