Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper waterfles bedrukken

Productaanbod dopper waterfles bedrukken

Uw Dopper waterfles laten bedrukken bij Attentie

Bij Attentie kunt u rekenen op de beste service, de laagste prijzen en snelle levering. Dat is wel zo prettig! Wij bedrukken de drinkfles graag voor u, volledig naar uw wens. Er zijn mogelijkheden te over. Zo kiest u zelf of u voor full-colour bedrukking gaat of bijvoorbeeld liever uw logo in 1 kleur op de fles laat drukken. Een leuk patroon of een bijzondere afbeelding op de Dopper? Ook daar draaien we onze hand niet voor om.

Wist u dat BE O net als Dopper staat voor duurzaamheid en een beter klimaat? En dat elke BE O waterfles hieraan bijdraagt? Zo geeft u niet alleen een praktisch cadeau aan uw werknemers of zakelijke relaties, maar draagt u ook bij aan een betere wereld!

Bestellen van uw bedrukte Dopper waterfles

U bestelt uw soortgelijke Doppers makkelijk en snel in onze webshop. Na het invullen van uw voorkeuren en de aantallen ziet u direct de totaalprijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen. Zodra u uw bestelling heeft geplaats gaan wij voor u aan de slag. Na goedkeuring van de digitale proefdruk starten we de machines. Voor u het weet heeft u de nieuwe variant van de Doppers in huis!

Tip: naast Doppers nog op zoek naar andere bedrukte relatiegeschenken? Op onze site vindt u een zeer ruim aanbod van promotieartikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zaklamp met logo, een bedrukte powerbank of boodschappentas of schrijfmap met logo?

» Lees meer over de Dopper personaliseren

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard