Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper personaliseren

Productaanbod dopper personaliseren

Attentie.nl voor uw gepersonaliseerde Doppers

U bent bij Attentie.nl op het juiste adres om uw drinkfles te laten personaliseren. U kunt namelijk rekenen op deskundige service, snelle levering én scherpe prijzen. Die kans laat u toch niet schieten? Voor het bedrukken van uw waterfles zijn er talloze mogelijkheden. Kiest u voor een full-colour bedrukking rondom? Of gaat u voor een bescheiden weergave van uw logo? Wat uw voorkeur ook heeft, wij draaien onze hand er niet voor om!

Wist u dat u zeer eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen? Met een paar klikken op de knop bepaalt u het aantal, de kleur en het soort bedrukking. U ziet direct de totaalprijs in het scherm verschijnen. Supermakkelijk! Wilt u direct bestellen? Plaats de artikelen dan in uw winkelwagen. Liever eerst een offerte? Klik dan op de knop “ontvang direct uw offerte”.

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde Dopper?

De Dopper is een drinkfles die klimaatneutraal geproduceerd is. Hij is volledig recyclebaar. De fles kan in de vaatwasser en is eindeloos te gebruiken. Door water uit een Dopper te drinken bespaart u het gebruik van “single-use plastic”, oftewel plastic dat na één keer gebruiken wordt weggegooid. Dat is goed nieuws voor het milieu! 

De BE O Bottle is net als de dopper duurzaam geproduceerd en draagt bij aan een beter klimaat. Zo wordt er voor elk product een boom geplant. Bekijk het assortiment en bestel de bedrukte drinkflessen bij Attentie.nl!

Wilt u écht punten scoren bij uw zakenrelaties? Maak er dan goodiebag van en geeft naast de BE O Bottle ook een bedrukte pepermuntjes, bedrukte zaklamp of een bedrukte knuffel.

» Lees meer over de bedrukte Dopper

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard