Attentie.nl

Kerst relatiegeschenken bedrukken

Kies uw relatiegeschenk voor de kerst:

Een geschenk voor ieder moment

Voor veel mensen staat het einde van het jaar in het teken van het laten blijken van je waardering. Dit kan bijvoorbeeld door uw werknemers te belonen voor hun harde inzet van het afgelopen jaar door middel van een kerstpakket met lekkere en leuke zakelijke geschenken. Of bedank uw grootste en/of loyaalste klanten met een wijn geschenkset of ander kerstgeschenk.

Wat u uw werknemers of zakenrelaties ook geeft, uiteindelijk draait het om het gebaar. Het feit dat u aan hun denkt en tijd & geld investeert in een presentje laat al zien dat ze gewaardeerd worden. Een relatiegeschenk met kerst hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Gelukkig kan Attentie.nl als groothandel u zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Laat de geschenken voorzien van een bedrukking

In ons Kerstassortiment vindt u 3 categorieën: kerstpakketten, kerstgeschenken en kerstartikelen. De kerstpakketten zijn ‘vast’ qua inhoud en de producten kunnen dan ook niet voorzien worden van een bedrukking. Bij de kerstgeschenken en kerstartikelen is dit anders. Veel van deze producten kunnen wél voorzien worden van een hoogwaardige bedrukking, borduursel of gravure naar keuze.

Heeft u één of meerdere producten gevonden die u interessant lijken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden & kosten? Bekijk dan de productpagina’s en vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte. Stuurt u bij de aanvraag ook de gewenste bedrukking, borduursel of gravure mee? Dan ontvangt u van ons ook een proefdruk. Dit geeft u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard