Attentie.nl

Duurzame bekers

Circular Beker 340ML

Circular Beker 340ML

Circular Beker 227ML

Circular Beker 227ML

Circular Beker 340ML

Circular Beker 227ML

PLA can, wit

Kurk koffiebeker

Zero Waste Cup drinkbeker

Bamboe koffie beker

Laat zien dat u om het milieu geeft met duurzame bekers

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn trends die de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen zijn. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen in het reduceren van afval, uitstoot en verbruik. Sommige bedrijven doen dit op zeer grote schaal, door bijvoorbeeld de auto’s in het wagenpark te vervangen door elektrische auto’s. Maar niet ieder bedrijf heeft een dermate hoog budget om dergelijke veranderingen op korte termijn door te voeren.

Wilt u toch laten zien dat u veel geeft om het milieu? Dan zijn duurzame bekers hier een uitstekende manier voor. Onze duurzame bekers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn in veel gevallen ook te recyclen. Dit kan de hoeveelheid afval flink reduceren. Kies daarom voor onze duurzame en milieuvriendelijke bekers

Duurzame bekers met logo of naam bedrukken

Bij Attentie.nl kunt u kiezen om duurzame bekers te laten bedrukken met logo of naam. Zo kunt u op een ludieke manier opvallen en uw naamsbekendheid vergroten. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte bekers op een festival, evenement, beurzen of kantoor. Het is de ideale manier om op te vallen. Daarnaast zijn onze bedrukte duurzame bekers stevig, lekvrij en liggen ze comfortabel in de hand. Ideaal toch?

Bedrukte duurzame bekers tegen een laag tarief

Het grote voordeel van de duurzame bekers van Attentie.nl is dat u uw zakenrelaties kan laten zien dat u om het milieu geeft, zonder hier een enorm bedrag aan kwijt te zijn. Zo heeft u al voor slechts € 0,86 een duurzame beker. Deze kunnen wij vervolgens van een hoogwaardige bedrukking voorzien in de vorm van uw bedrijfslogo, slogan of ander ontwerp naar keuze.

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor de duurzame bekers van uw voorkeur en laat u verbazen door onze zeer scherpe tarieven.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard