Attentie.nl

Sokken met naam

Productaanbod sokken met naam

Coffee Socks sokken

Ocean Socks RPET sokken

Skisokken | custom made

Bamboe sportsokken

Verpakkingen op maat

rPET sokken

Babysokken | custom made

Giftbox Socks

Wintersokken

Sokken met naam bedrukken

Bij Attentie.nl is het mogelijk om sokken met naam te bedrukken, maar elke andere bedrukking behoort ook tot de mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo in meerdere kleuren. Of ga voor iets echt unieks en laat uw volledige huisstijl op de sok drukken.

De mogelijkheden van sokken met naam bedrukken zijn eindeloos. U kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van bedrukkingen. Bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam in combinatie met uw bedrijfslogo. U bepaalt helemaal zelf hoe de sokken met naam eruit komen te zien.

Waar ook veel ondernemers voor kiezen is sokken met naam samenvoegen met andere producten tot een goodiebag. Denk bijvoorbeeld aan reclame aanstekers, powerbank met logo of andere kleine bedrijfsgeschenken.

Sokken met naam bestellen

Bij Attentie.nl hebben we de keuze uit 3 soorten sokken: polyester sokken, katoenen sokken en bamboe sokken. Hierbij zijn polyester sokken het goedkoopst en brengen bamboe sokken het meeste comfort. Afhankelijk van het doel van de sokken en het beschikbare budget kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de sokken van uw voorkeur.

Geef hierbij ook aan wat voor bedrukking u wenst. Wij sturen u dan naast een scherpe offerte ook direct een proefdruk toe. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de sokken er uiteindelijk uit komen te zien. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij direct voor u aan de slag en zorgen we dat we snel de sokken met naam bedrukken en bij u afleveren. Vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Ze staan voor u klaar.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard