Attentie.nl

Sokken maken

Productaanbod sokken maken

Coffee Socks sokken

Skisokken | custom made

Bamboe sportsokken

PROACT® Trekkingsokken

PROACT® Sportsokken

Giftbox Socks

Wintersokken

Laat sokken met uw logo maken

Bij Attentie.nl laten we u helemaal vrij in het maken van uw sokken. Van een simpel logo tot een volledige huisstijl. In één kleur, of misschien wel vier. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ons assortiment vindt u drie soorten sokken: sokken gemaakt van polyester, katoen en bamboe. Hierbij zijn de polyester sokken het goedkoopst en de bamboe sokken bieden het ultieme comfort.

Alle typen sokken zijn uitstekend van bedrukking te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor enkel een logo bovenaan de sok. Of ga juist voor echt iets unieks en laat de sokken full colour all-over bedrukken met uw huisstijl of andere print.

Zelfgemaakte sokken voor diverse toepassingen

De sokken die u door Attentie.nl laat maken zijn voor diverse toepassingen te gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in een goodiebag stoppen en samen met andere spullen, zoals siliconen polsbandjes en een hoodie met logo, aan zakenrelaties of collega’s schenken. Of u kunt ze uitdelen op een beurs of evenement om potentiële klanten iets leuks mee te geven naar huis zodat ze u niet vergeten.

Maar ook sportteams en –verenigingen maken steeds vaker kennis met ons sokken assortiment. Zij kunnen zelf sokken maken aan de hand van teamkleuren en hier bijvoorbeeld een logo of slogan op laten drukken. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat sokken maken met uw eigen ontwerp!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard