Attentie.nl

SeatZac bedrukken

Zitzak SeatZac

Bedrukte Seatzac in diverse kleuren:

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

Zitzak SeatZac

.

 .

Bedrukte SeatZac vanaf slechts €16,75

Als groothandel kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden. We kopen groot in, en door onze eigen drukkerij houden we ook de kosten voor het bedrukken van de SeatZac laag. U heeft daarom al SeatZacs bedrukt met uw eigen logo vanaf slechts €16,75.

Bij Attentie.nl bent u helemaal vrij in het kiezen van uw bedrukking. Dit kan bijvoorbeeld een klein logo zijn in 2 kleuren, een slogan of andere tekst in 1 kleur of een full-colour bedrukking van een ander ontwerp naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren? Vraag dan een offerte op maat aan en stuur de gewenste bedrukking ook direct mee. U ontvangt dan naast een scherpe offerte ook direct een proefdruk. Dit geeft u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat en de bijbehorende kosten.

Hoe werkt de SeatZac?

De SeatZac is zeer eenvoudig te gebruiken. Door de handige draagtas (die ook bedrukt kan worden), het lichte gewicht van slechts 750 gram en het feit dat die met lucht gevuld wordt is de SeatZac erg veelzijdig. Op vakantie, in de tuin of op het balkon, de SeatZac kan overal en op ieder moment gebruikt worden. Maar hoe maak je optimaal gebruik van je SeatZac? Dat is gelukkig heel simpel:

  1. Haal de SeatZac uit zijn draagtas
  2. Vouw hem uit en beweeg hem door de lucht
  3. Beide zijden vol?
  4. Rol het uiteinde op en klik de sluiting dicht
  5. Leg hem neer met het logo op de goede plek en geniet!

SeatZac instructie

Op zoek naar meer relatiegeschenken zoals de SeatZac? Bekijk dan ook eens: strandstoel bedrukken, waterflesjes met logo, gymtas bedrukken of sokken bedrukken.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard