Attentie.nl

Hoodies bedrukken goedkoop

Productaanbod hoodies bedrukken goedkoop

Hoodies bedrukken (goedkoop) of borduren (premium)?

In onze zeefdrukkerij kunnen wij uw hoodies voorzien van een professionele, duurzame en kleurechte bedrukking. Of u de hooded sweater nu wil laten bedrukken met uw logo, een tekst of iets heel anders, wij zijn u daarbij graag van dienst. Een andere optie is om de hoodies te laten borduren. Dit heeft een wat luxere uitstraling en geeft een zeer duurzaam resultaat. Ook borduren met meerdere kleuren behoort tot de mogelijkheden. Is de prijs voor u belangrijk? Bedrukken is goedkoper dan borduren.

Hoodies bedrukken goedkoop: met logo of tekst

In ons assortiment vindt u diverse soorten hoodies van goede kwaliteit en in elke prijsklasse. Ook voor een goedkope hoodie bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook het bedrukken of borduren van een hooded sweater is helemaal niet duur. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij het product naar keuze en laat u verrassen door onze goedkope prijzen!

Meer sweaters

In ons assortiment vindt u naast hoodies ook nog andere soorten sweaters. Voor elke trui en ieder vest bent u bij Attentie.nl aan het juiste adres. Wilt u de hoodie of sweater laten bedrukken of borduren? Dan is de levertijd meestal 8 tot 10 werkdagen. Voor blanco producten geldt dat ze binnen enkele dagen bij u worden bezorgd. Bekijk ook eens onze gepersonaliseerde sokken of bedrukte overhemden.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard