Attentie.nl

Goedkope overhemden

Productaanbod goedkope overhemden

Overhemd bedrukken of borduren

Onze goedkope overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor mannen en vrouwen, talrijke kleuren en uiteraard in uiteenlopende maten. Alle overhemden in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken of borduren. Het borduren van een logo of naam op een overhemd geeft een luxere uitstraling dan een bedrukt overhemd. Maar het is natuurlijk aan u wat u zoekt: goedkope overhemden met een logo of juiste chique overhemden.

Goedkope overhemden bestellen

Als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen ga dan naar de productpagina van het overhemd van uw wens en laat daar uw gegevens achter. Als u het overhemd wilt laten bedrukken, upload dan ook uw logo zodat we een direct een voorstel op maat kunnen toesturen.

Hieronder vindt u ons aanbod met goedkope overhemden die geschikt zijn voor bedrukken of borduren. Maar u kunt natuurlijk ook goedkope overhemden zónder bedrukking bestellen voor groothandelprijzen.

Bedrukken van promotietextiel

Bent u niet op zoek naar goedkope overhemden om te laten bedrukken? Attentie.nl levert ook ander textiel met of zonder bedrukking. U kunt bijvoorbeeld terecht bij ons voor:


Alle promotiekleding is verkrijgbaar in uiteenlopende modellen, kleuren en maten.
» Bekijk al ons promotietextiel

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard