Attentie.nl

Duurzaam presentje

Productaanbod duurzaam presentje

Duurzaam presentje bedrukken, graveren of borduren 

Bij Attentie.nl kunnen wij alle duurzame presentjes laten bedrukken, borduren of graveren met uw eigen bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Voordat wij het drukproces starten krijgt u van ons eerst een digitale proefdruk. Hiermee krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Als u akkoord gaat met het ontwerp gaan wij voor u aan de slag en zorgen dat de bedrukte duurzame presentjes snel worden geleverd.  

Bestel uw duurzame presentjes bij Attentie.nl 

Attentie.nl heeft een ruim assortiment aan duurzame presentjes. Denk bijvoorbeeld aan pennen, drinkflessen en zonnebrillen, maar ook duurzame powerbanks, kantoorartikelen en kleding. De mogelijkheden zijn oneindig! Zo vindt u gegarandeerd een duurzaam presentje die aan uw wensen voldoet. De geschenken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen als bamboe en kurk.  

Een duurzaam presentje voor een scherpe prijs 

Een duurzaam cadeau hoeft niet duur te zijn. Wij bieden de artikelen aan voor een zeer scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de prijs van een duurzaam presentje met uw logo erop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten.  

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard