Attentie.nl

Duurzame kantoorartikelen bedrukken

Producten binnen Duurzame kantoorartikelen

Treepod laptopstandaard

Note Booq A6 notitieboek

Duurzame kantoorartikelen met logo bedrukken

Bij Attentie.nl vindt u een diverse collectie duurzame kantoorartikelen van ecologische materialen als bamboe en kurk. Al deze producten kunnen wij voor u voorzien van een bedrukking naar uw wensen, denk bijvoorbeeld aan het logo of de slogan van uw onderneming. Of kies voor een persoonlijke tekst om er een echt persoonlijk geschenk van te maken.

Ook is het bij sommige producten mogelijk om deze in uw volledige huisstijl te bedrukken. U heeft de volledige controle over uw bedrukking. Stel, u wilt uw logo en een korte tekst op een powerbank laten drukken. Normaliter bevat dit in totaal 4 verschillende kleuren, maar gezien u per kleur betaalt vindt u het te duur worden en heeft u liever 1 of 2 kleuren. Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte voor duurzame kantoorartikelen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze duurzame kantoorartikelen? En weet u ook al welke bedrukking u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan voor het product van uw voorkeur. Stuur bij de aanvraag ook direct uw gewenste bedrukking mee, dan ontvangt u ook direct een proefdruk van ons. Hiermee heeft u een goed beeld van hoe de duurzame kantoorartikelen eruit zien als ze bedrukt zijn.

Heeft u haast en heeft u de bedrukte duurzame kantoorartikelen op korte termijn nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden. Onze medewerkers gaan het voor u uitzoeken en komen zo snel mogelijk bij u terug met een zeer scherpe offerte.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard