Attentie.nl

Productaanbod messenblok graveren

Messenblok graveren met uw logo

Bij Attentie.nl bent u volledig vrij in het kiezen van uw graveerwerk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw messenblok te graveren met het logo van uw bedrijf of merk, maar een persoonlijke tekst behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelf het aantal kleuren te bepalen, om bijvoorbeeld kosten te besparen of omdat u het als graveerwerk mooier vind om één kleur te hanteren. Stel, uw logo bevat 4 kleuren. Dan zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het logo in één kleur op het messenblok te graveren. Of uw slogan is normaliter 1 kleur, maar het lijkt u mooier om dit te verhogen naar 2, 3 of zelfs 4. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een messenblok graveren met uw logo geeft een professionele uitstraling, bijvoorbeeld als u op bezoek bent bij een klant. Maar een messenblok graveren met een persoonlijke tekst kan het juist weer een persoonlijk relatiegeschenk maken.

Vrijblijvende offerte voor messenblok graveren

Heeft u een messenblok gevonden die aansluit bij uw wensen? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan via het offerteformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terugkomen met een scherpe offerte.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard