Attentie.nl

Mondmaskers

Productaanbod mondmaskers

Mondmaskers bedrukken

Hoe gaaf is dat! Uw eigen ontwerp op een mondkapje. Voor bedrijven een unieke en opvallende manier om de naamsbekendheid te verhogen. Een felgekleurd mondkapje met bedrijfslogo zal zeker opvallen tussen de ‘normale’ witte mondmaskers. Bij Attentie kunt u gemakkelijk de bedrukking op het mondmasker doorgeven. Geef aan op welke plek van het mondmasker het ontwerp bedrukt moet worden. Vervolgens kunt u gemakkelijk een afbeelding of ander bestand met uw ontwerp uploaden. Geef extra wensen of opmerkingen door zodat we daar rekening mee kunnen houden. Vanaf nu gaan we voor u aan het werk en ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. Met onze persoonlijke hulp komt u niet voor verrassingen te staan.

Herbruikbare mondmaskers

Ons aanbod mondmaskers zijn voornamelijk herbruikbaar. Dit wil zeggen dat de mondmaskers meermaals gedragen kunnen worden mits deze grondig worden gewassen. Het voordeel van herbruikbare mondmaskers is dat het niet alleen milieubewust is, maar dat u ook altijd een mondmasker ter beschikking hebt.

Wanneer u eenmalige mondmasker aanschaft, kunt u voor verrassing komen te staan dat u geen mondmasker hebt. Een bezoekje aan de supermarkt of andere winkels in pandemieën kunt u altijd veilig doen. Niet alleen om uzelf te beschermen, maar ook om anderen.

Voor de optimale bescherming tegen besmettelijke bacteriën moet u ervoor zorgen dat het mondmasker zo min mogelijk vrij laat rondom uw mond. Kies daarom bijvoorbeeld voor het mondmasker Vurin of Fent die van oor tot oor bescherming biedt. Mondmasker Liriax biedt bescherming van wang tot wang wat wellicht minder beklemmend voelt.

Persoonlijke hulp

Om te voorkomen dat u voor verrassingen staat helpen we u graag persoonlijk met het kiezen van het juist mondmasker met bedrukking. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. We helpen u graag om uw vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weer helder te krijgen.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard