Attentie.nl

Swanky Socks

Productaanbod swanky socks

Waarom Swanky Socks?

Waarom Swanky Socks? Daar geven we u graag antwoord op. Swanky Socks geven uw bedrijf of merk namelijk de standing die ze verdient. Er zijn tal van relatiegeschenken beschikbaar, maar met iets unieks als Swanky Socks in uw eigen huisstijl scoort u zeker punten.

De Swanky Socks zijn al te bestellen vanaf slechts 100 paar en met 32 verschillend designs, zit er altijd wel een paar tussen dat past bij uw wensen én budget. Elk paar sokken wordt uniek ontworpen voor uw bedrijf en zal dan ook nooit ergens anders terug te vinden zijn

Zo komt u tot uw unieke Swanky Socks

Wilt u graag Swanky Socks in uw eigen huisstijl laten maken? Dan bent u bij Attentie.nl aan het juiste adres. Als officiële leverancier kunnen wij gepersonaliseerde sokken voor u regelen tegen een zeer scherp tarief. Zo komt u tot uw eigen unieke Swanky Socks design:

  1. Kies uit één van de 32 aansprekende designs
  2. Pas de kleuren van het design aan naar uw eigen huiskleuren
  3. Bepaal het gewenste, geweven logo welke op 3 plekken terug gaat komen
  4. Ontwerp uw eigen full-colour custom label of verpakking
  5. Verras uw zakenrelaties, medewerkers of potentiële klanten met iets unieks!.

Offerte aanvragen voor custom made Swanky Socks

Heeft u een design gevonden wat aansluit bij uw wensen en budget? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan. Stuurt u hierbij ook direct uw logo mee, dan ontvangt u van ons naast een scherpe offerte ook direct een proefdruk.

Deze proefdruk geeft u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij direct voor u aan de slag en zullen wij uw unieke Swanky Socks op korte termijn en tegen een scherp tarief bij u afleveren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard