Attentie.nl

Badlaken bedrukken

Productaanbod badlaken bedrukken

Strandlakens

Badlakens bedrukken met uw logo

Badlakens zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Vooral wanneer je in bijvoorbeeld de vakantie of wellness branche zit. Natuurlijk zijn bedrukte badlakens ook leuk te gebruiken in een eigen B&B, hotel of sauna. Dit zal professionaliteit uitstralen naar uw gasten. Bij Attentie.nl hebt u de keuze uit verschillende kleuren en modellen badlakens. Zo vindt u gegarandeerd een badlaken die past bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf of onderneming. 

Badlaken borduren

Attentie.nl heeft de beschikking over een drukkerij en borduuratelier. Daarom kunnen we de badlakens zowel bedrukken als borduren met een logo of tekst. Deze borduring gaat lang mee, ook als het badlaken vaak gebruikt wordt of vaak wordt gewassen. Zo blijft uw logo over een langere tijd goed zichtbaar op het badlaken.

Bedrukte badlakens bij Attentie.nl

Als u zoekt naar badlakens met een kwalitatieve bedrukking dan zit u bij Attentie.nl goed. Wij bedrukken of borduren badlakens zeer nauwkeurig zodat we u blij kunnen maken met een mooi eindresultaat. Vraag een offerte aan op onze webshop om een indicatie te krijgen van onze scherpe tarieven. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u om u te voorzien van deskundig advies en om al uw vragen te beantwoorden. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard