Attentie.nl

Siliconen armbandjes bedrukken

Productaanbod siliconen armbandjes bedrukken

Universele sport armband

SnapWrap fluorarmband

Stappenteller armband

NightWalker armband

Activity tracker Keep fit

Bracelet USB stick

Fit Watch

Veiligheids LED armband

Samplekit voor sublimatie

Siliconen armbandjes goedkoop bedrukken

Wanneer u de siliconen armbandjes door Attentie.nl laat bedrukken profiteert u van meerdere voordelen. Als groothandel kunnen wij u namelijk een zeer voordelig tarief aanbieden. U kunt de siliconen armbandjes dus goedkoop door ons laten bedrukken, al vanaf een prijs van slechts €0,13 heeft u al kwalitatieve siliconen armbandjes! Door de bedrukkingen in onze eigen drukkerij uit te voeren profiteert u ook nog eens van een zeer korte levertijd. Verder kijken onze controleurs kritisch naar het drukproces. Dit zorgt ervoor dat wij u een zeer hoge kwaliteit kunnen bieden.

Offerte aanvragen voor bedrukken van siliconen armbandjes

Heeft u polsbandjes gevonden die passen bij uw smaak en/of stijl? Dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen door op het betreffende polsbandje te klikken. Hier kunt u ook aangeven wat voor bedrukking u wilt. Kies bijvoorbeeld voor het drukken van uw logo in 3 kleuren, of een slogan in 1 kleur. Sommige siliconen armbandjes bieden ook de mogelijkheid tot het bedrukken in full colour.

Bij het aanvragen van de offerte kunt u ook de gewenste bedrukking meesturen. U ontvangt dan van ons naast een voordelige offerte ook direct een proefdruk. Zo krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat. Bij akkoord op de proefdruk zullen wij direct voor u aan de slag gaan. Meer promotieartikelen? Bekijk ook eens onze bedrukte siliconen bandjes, Doppers bedrukt met logo of bedrukt speelgoed.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard