Attentie.nl

Duurzame cadeau ideeën

Productaanbod duurzame cadeau ideeen

Duurzame cadeaus voor een scherpe prijs 

Duurzame cadeaus zijn erg populair. Mensen krijgen steeds grotere afkeer tegen plastic rotzooi en waarderen het als ze een milieubewust geschenk mogen ontvangen. Een duurzaam cadeau hoeft niet duur te zijn. Op deze pagina vindt u leuke duurzame cadeau ideeën voor een scherpe prijs. Kijk gerust even rond! 

Duurzame cadeau ideeën voor zakenrelaties of werknemers 

Attentie.nl heeft een groot assortiment aan duurzame cadeaus. Grote kans dat u een geschikt geschenk vindt voor uw zakenrelaties of werknemers. Soms is het fijn om even wat inspiratie op te doen om vervolgens een geschikt cadeau te kunnen vinden. Bekijk  onze duurzame artikelen en vind een geschenk dat aan uw wensen voldoet. 

Duurzame cadeaus bedrukken, graveren of borduren 

Wanneer u een geschikt duurzaam cadeau heeft gevonden bedrukken wij deze met uw eigen bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Voordat wij de artikelen bedrukken krijgt u van ons een proefdruk van het artikel met uw logo of tekst erop. Hiervoor ontvangen wij graag een digitale versie van het logo. Wanneer u toestemming geeft om het productieproces te starten gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen dan dat de artikelen snel worden geleverd. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard