Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper relatiegeschenk

Productaanbod dopper relatiegeschenk

Milieuvriendelijker dan de Dopper? Maak kennis met de BE O bottle!

Op zoek naar een drinkfles dat nog milieuvriendelijker is dan de Dopper Original? Maak kennis met de BE O bottle. De BE O bottle is namelijk gemaakt van suikerriet. Deze plant neemt meer CO2 op dan vrijkomt bij de productie van de drinkfles, waardoor deze nóg milieuvriendelijker is. De voordelen ten opzichte van de Dopper Original op een rijtje:

  • Klimaatpositief (100% recyclebaar)
  • Uniek modulair design
  • Boom planten via Trees for the Future
  • Meer bedrukkingsmogelijkheden!

Maak een goede indruk bij uw zakenrelaties met de BE O bottle. Lees alles over de mogelijkheden hier!

Dopper bedrukken als relatiegeschenk

De Dopper heeft een inhoud van 450ml en een witte kop die zeer geschikt is om te worden voorzien van een kwalitatieve bedrukking. Net als de BE O Bottle! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfslogo of merk te laten drukken ter promotie. Of laat persoonsnamen drukken om een persoonlijk relatiegeschenk te geven aan uw werknemers. 

Ook de BE O Bottles kunnen gemakkelijk worden voorzien van uw bedrijfslogo of tekst. Attentie.nl bedrukt voordelig en snel de duurzame drinkflessen van BE O Bottles zodat u uw zakenrelaties kan verassen met een duurzaam product! Wat voor bedrukking op de drinkfles komt, dat is volledig aan u. In één kleur of full colour, uw mogelijkheden voor het bedrukken van de BE O Bottles zijn eindeloos!

Kraanwater voor iedereen!

Bpa vrij, het unieke design en de felle kleuren zijn niet de enige redenen voor de grote populariteit van de BE O Bottle  als relatiegeschenk. De waterfles is namelijk bedacht om de grote hoeveelheden plastic in onze samenleving terug te dringen. De fles is gemakkelijk af te wassen en vaatwasbestendig, wat het de ideale herbruikbare drinkfles maakt. De BE O Bottle heeft net als de dopper een handig modulair systeem en duurzaam geproduceerd. Bekijk het assortiment en bestel de flessen online! Nog meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze powerbank relatiegeschenk, bedrukte festivalbandjes of bedrukte pepermunt.

» Lees meer over de bedrukte Dopper

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard