Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper met opdruk

Productaanbod dopper met opdruk

Dopper met tekst naar keuze

Het unieke design van de BE O Bottle maakt het mogelijk dat ze uitstekend te voorzien zijn van een kwalitatieve bedrukking, net als de dopper!  Ook zijn de BE O Bottles goedkoper. Attentie.nl kan de door u gewenste drinkflessen voorzien van een kwalitatieve bedrukking tegen voordelige groothandelprijzen! Of u nou kiest voor één kleur of een full colour bedrukking rondom, Attentie.nl regelt het voor u. Laat bijvoorbeeld uw (bedrijfs)logo, merk of slogan op de BE O Bottle bedrukken. De mogelijkheden voor uw drinkfles met opdruk zijn eindeloos! Benieuwd naar de exacte kosten voor uw soorgelijke Doppers met opdruk in de gewenste oplage? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan!

Redt de aarde met een relatiegeschenk

De Dopper is niet zomaar een duurzame waterfles met een trendy design, hij is nog veel meer. De Dopper is ontwikkeld om de grote hoeveelheid single-use plastic afval in onze oceanen terug te dringen. Jaarlijks komt er namelijk zo’n 8 miljard kg plastic in onze oceanen, en een groot deel hiervan bestaat uit eenmalig gebruikte waterflesjes of koffie- en theebekertjes. De Dopper is gemakkelijk schoon te maken en daarbij ook nog eens vaatwasbestendig. Dopper hoopt hiermee haar steentje bij te dragen in de terugdringing van de hoeveelheid plastic afval. Door een Dopper met opdruk als relatiegeschenk te geven laat u dus ook zien dat u zich bezighoudt met het (redden van het) milieu!

BE O Bottle heeft een soortgelijke missie! Zo planten zij voor elke verkochte bottle en boom! Kies voor een duurzaam relatiegeschenk en bestel de BE O Bottles met uw logo!

Bekijk ook eens onze andere populaire relatiegeschenken:

» Lees meer over Dopper bedrukken met logo

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard