Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper met logo

Productaanbod dopper met logo

De nieuwe BE O Bottle

Nu is er een nog duurzamere optie op de markt; De BE O Bottle. Net als dopper heeft de BE O Bottle een handig modulair systeem en is het product duurzaam geproduceerd. Bekijk het aanbod van BE O Bottle en laat de drinkflessen bedrukken door Attentie.nl

De voordelen ten opzichte van de Dopper Original:

  • Klimaatpositief (100% recyclebaar)
  • Uniek modulair design
  • Meer bedrukkingsmogelijkheden!

Dopper met logo of tekst bedrukken

De BE O Bottle is net als de Dopper waterfles verkrijgbaar in verschillende kleuren, er past er dus altijd wel eentje bij uw huisstijl. Attentie.nl kan uw duurzame drinkfles met logo of tekst naar keuze bedrukken in onze professionele drukkerij. De BE O Bottle is ook nog eens voordeliger dan een Dopper. Bestel daarom vandaag nog uw BEO Bottle met logo en profiteer van onze korte levertijden, lage groothandelprijzen én hoge kwaliteit bedrukkingen!  Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan gerust een offerte aan voor deze nieuwe Dopper van uw voorkeur. Stuur hierbij ook direct uw logo mee en u ontvangt van ons naast een offerte ook een proefdruk. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw drinkfles met logo eruit komt te zien! 

Wilt u uw zakenrelaties of medewerkers écht verassen? Combineer het dan met andere relatiegeschenken met logo zoals een paraplu met logo, schrijfmap met logo of markeerstiften met logo. Allen zijn relatief goedkoop en kunnen voor een enorme impact zorgen.

» Lees meer over de Dopper met opdruk

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard