Attentie.nl

BE O drinkfles

Dopper laten bedrukken

Productaanbod dopper laten bedrukken

Hoe kunt u uw Dopper laten bedrukken

Op wat voor manier de nieuwe BEO Bottle bedrukt wordt is volledig aan u. Bij Attenie.nl kunnen wij uw drinkfles voorzien van een zeer kwalitatieve bedrukking, wat gerealiseerd wordt in onze eigen drukkerij. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw merk of slogan te laten bedrukken, maar een persoonlijke tekst of bedrijfslogo behoort ook tot de mogelijkheden. Attentie.nl kan uw nieuwe variant van de Doppers in één kleur bedrukken, maar een full colour bedrukking rondom kan ook gerealiseerd worden. Door uw BE O Bottles in onze eigen drukkerij te bedrukken profiteert u van voordelige groothandelprijzen, korte levertijden én een kwalitatief hoogstaande bedrukking door strenge controles.

Het verhaal achter de Dopper drinkflessen

Misschien is het u al wel opgevallen aan de verschillende namen van de varianten van de Dopper Original, maar de Doppers zijn ontwikkeld met onze planeet centraal. De Dopper is namelijk ontstaan met het idee om de hoeveelheid plastic afval terug te drinken; jaarlijks komt er namelijk zo’n 8 miljard kg plastic in onze oceanen terecht. Door gebruik te maken van de duurzame en keer op keer herbruikbare Dopper hoopt Dopper het single-use plastic afval terug te drinken. Daarnaast is er de Dopper Foundation, die ernaar streeft om veilig kraanwater overal ter wereld beschikbaar te maken. BE O Bottle heeft dezelfde missie. Zo wordt er voor elke BE O Bottle een boom geplant. Door uw zakenrelaties een BE O Bottle te schenken en te laten bedrukken geeft u ze niet alleen een trendy en duurzame waterfles, maar laat u ook zien dat u zich met het milieu bezighoudt.

» Lees meer over de Dopper bedrukken goedkoop

Combineer bedrukte Dopper drinkflessen met kleinigheidjes als bedrukte siliconen armbandjes, reclame aanstekers en bedrukte kaartspellen voor een leuke en handige goodiebag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard