Attentie.nl

Bedrukte Dopper

Productaanbod bedrukte dopper

Bedrukte Doppers bij Attentie.nl

Wat voor bedrukking wilt u graag? Kiest u voor een full-colour bedrukking rondom? Of heeft u liever een "soortgelijke" Dopper met logo in één kleur? Wat uw keuze ook is, wij regelen het voor u! Bereken eenvoudig uw prijs online door uw keuzes aan te geven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wel zo transparant! De prijs is afhankelijk van het soort bedrukking en de oplage waarin u de drinkflessen wilt bestellen. Heeft u vragen of advies nodig? Bel of mail ons dan gerust. We staan voor u klaar!

Bedrukte Doppers voor een beter milieu

Het geven van een bedrukte BE O Bottle is een win-win-win situatie. U geeft immers een zeer bruikbaar cadeau én maakt reclame voor uw bedrijf. Maar er is ook grote winst voor het milieu! Wist u dat er jaarlijks miljarden flesjes worden weggegooid? Een groot deel van dit plastic belandt in de natuur en oceaan. De BE O Bottle is een superhandige fles die makkelijk in de afwasmachine kan, dat maakt het gebruik van wegwerpflesjes overbodig. Zo draagt u een steentje bij aan een beter milieu!

» Lees meer over de Dopper relatiegeschenk

Op zoek naar meer unieke relatiegeschenken? Bekijk dan ook eens onze sokken ontwerpen-pagina of maak direct uw eigen gepersonaliseerde sokken!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard