Attentie.nl

Duurzame rugzakken bedrukken

Producten binnen Duurzame rugzakken

Nolan Felt RPET rugzak

Nolan Picnic RPET rugzak

Retrend RPET rugzak - Wit

Nolan Recycle RPET rugzak

Hemp Backpack rugzak

Laat uw duurzame rugzakken bedrukken

Bij Attentie.nl kunnen we uiteraard ook uw duurzame rugzakken bedrukken met een ontwerp naar keuze. Hier bent u helemaal vrij in. Dit kan bijvoorbeeld het logo of de slogan van uw bedrijf zijn, maar ieder ander ontwerp mag natuurlijk ook. Zo maakt u van een praktisch en uniek relatiegeschenk ook echt iets persoonlijks.

Naast dat u zelf de controle heeft over welke bedrukking erop komt, bepaalt u ook zelf hoe de bedrukking eruit komt te zien. Hier bedoelen we mee dat u zelf bepaalt uit hoeveel kleuren de bedrukking bestaat. Heeft u bijvoorbeeld een logo met 3 kleuren? Dan kunt u er ook voor kiezen om de bedrukking te beperken tot 1 of 2 kleuren. Dit is helemaal aan u.

Wilt u de rugzakken een meer premium 'look and feel' geven? Ook dan bent u bij Attentie.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om de duurzame tassen te borduren met een ontwerp naar keuze.

Duurzame rugzakken tegen een scherp tarief

Als groothandel kan Attentie.nl u de duurzame rugzakken aanbieden tegen een zeer lage prijs. Voor diverse producten in ons assortiment weten wij zelfs dat we gegarandeerd de laagste prijs hebben. Wenst u de duurzame rugzakken te bedrukken, dan gebeurt dit in onze eigen drukkerij. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee.

Zo kunnen wij allereerst drukken tegen een zeer scherp tarief. Door het zelf uit te voeren kunnen we daarnaast ook een hoge kwaliteit garanderen en zijn onze levertijden verbazend kort. Benieuwd naar de kosten voor  het bedrukken van één of meerdere van onze duurzame rugzakken? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan voor de rugzak(ken) van uw voorkeur!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard