Attentie.nl

Relatiegeschenk 2021

Op zoek naar een relatiegeschenk voor 2021? Bij Attentie.nl hebben we een groot assortiment relatiegeschenken die passend is bij het jaar 2021. Geef bijvoorbeeld een Corona relatiegeschenk om uw blijk van medeleven te tonen. Wist u bijvoorbeeld dat we mondkapjes bedrukken en handgel kunnen voorzien van uw eigen logo? Een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk die geschikt is voor 2021.

Productaanbod relatiegeschenk 2021

12" barbecue

Opvouwbare siliconen beker

Quality Time picknickmand

Drinkfles met karabijnhaak

Cooler seat

Picknickkleed

FreshCooler koeltas

Quiltes koeltas

XXL tote & duffle koeltas

CoolTrip koeltas

Opvouwbare koeltas

Basic koeltas

Kumla koeltas

BBQ-Kit barbecueset

So Cool koeltas

CoolerBag koeltas

Tote & duffle koeltas

Grote basic koeltas

Keep-it-Cool koeltas

Koelrugtas

Riviera picknickkleed

BottleCooler koeltas

Buffalo picnic kleed

Koeltas Appelgroen

Deluxe reis koeltas

Picknickkleed

Fresco koeltas

En-Route kompas

Picknickkleed Schotland

Quattro outdoor set

EyeProtect veiligheidsbril

Zitzak SeatZac

Een Corona relatiegeschenk

In 2021 heeft iedereen er mee te maken gehad: Corona. Een Corona relatiegeschenk 2021 is passend wanneer u medeleven wilt tonnen of een blijk van waardering aan uw klantrelaties wilt geven. Draag bij aan de inperking van Corona en ga het virus tegen met een heus Corona relatiegeschenk. Bekijk onze persoonlijke beschermingsmiddelen om een corona relatiegeschenk samen te stellen. Met de goedkope vanaf prijzen is een pakket samenstellen zeker niet duur. Graag een persoonlijke tekst of logo op de procuten van het Corona relatiegeschenk? Dat is mogelijk. Bedruk mondkapjes en bedruk een logo op een flesje handgel. Zo zorg u ervoor dat de klantrelaties niet vergeten van wie ze het leuke pakket hebben gekregen.

 

Sociale relatiegeschenken

Wanneer Corona figuurlijk de neus uit komt kunt u ook voor een tegenhanger als relatiegeschenk kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sociaal relatiegeschenk die u zelf kunt samenstellen. Een sociaal relatiegeschenk is wellicht het relatiegeschenk voor 2021 waar uw klantrelaties op zitten te wachten. Bekijk bijvoorbeeld eens het grote relatiegeschenken om uw eigen sociale relatiegeschenk samen te stellen. Strandartikelen, barbecueproducten of leuke accessoires voor de woonkamer. Het is allemaal mogelijk. Stel een pakket samen wat iedereen leuk vind en mensen met elkaar verbindt. Bijvoorbeeld een strandtennis set dat u altijd met een ander moet spelen. Met een persoonlijke boodschap erbij is het echt een leuk relatiegeschenk voor 2021. Vergeet niet dat veel producten bedrukt of gegraveerd kunnen worden met een logo of tekst. Zo wordt uw bedrijf, organisatie of andere instantie altijd goed gepromoot.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard