Attentie.nl

Duurzame waterfles

Productaanbod duurzame waterfles

Aqua waterfles

Everyday fles met infuser

Frisco waterfles

Neva RVS waterfles

Neva Tritan waterfles

Sirius waterfles

Waterfles met infuser

Waterfles met infuser

Steun het milieu met een herbruikbare waterfles

Daar bronwater vaak verpakt zit in plastic flessen is het een ware aanslag op het milieu. De flesjes kunnen hervuld worden met kraanwater, maar de algemene aanbeveling is dat niet te vaak te doen omdat bacteriën vrij spel krijgen. Vindt u het milieu en uw gezondheid belangrijk, dan is de keuze voor een duurzame drinkfles snel gemaakt. Hygiënische, goed schoon te maken en het liefst vaatwasserbestendige flessen zijn populair, en dat is goed voor het milieu!

Duurzame fles bedrukken met logo

Attentie.nl is gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotie-artikelen en kan de duurzame drinkflessen desgewenst bedrukken en/of graveren met uw eigen logo of tekst. Vraag een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp mee. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Eco drinkflessen

Met sommige waterflessen gaan we een stapje verder, bijvoorbeeld met de eco waterfles van Dopper. De missie van Dopper is het creëren van bewustwording omtrent plastic afval, het aanbieden van een duurzame designfles voor drinkwater en het vergroten van de toegang tot drinkwater voor mensen over de hele wereld. Van elke bestelling gaat een deel van de opbrengst naar Simavi drinkwaterprojecten. 

Naast dat de Dopper een uitstekend relatiegeschenk is, zou u ook nog eens kunnen kijken tussen onze bedrukte drinkbussen. Ook hier zitten een aantal zeer duurzame waterflessen tussen. Waterflessen die milieuvriendelijk zijn en waar u nog jaren mee vooruit kunt.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard