Attentie.nl

Hier vindt u onze selectie voor het bestellen van congrestassen. Uw bedrukte tas goed zichtbaar op een beurs of evenement! Documenttassen in vele kleuren, maten, met of zonder rits en allemaal te bedrukken met uw logo en of tekst. Een bedrukte documenttas bestelt u bij ons al vanaf 50 stuks. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, maak een keuze voor een model of laat u adviseren. Voor een luxe uitstraling zijn documenttassen met metalen plaatjes ook prima geschikt om te graveren. Bij het volgende congres, beurs of seminar uw eigen bedrijfstassen?

Producten binnen Congrestassen

The Dolphin conferentietas

Beurstas blauw

Conferentietas

Feltro CollegeBag

Congrestas cerice

Regina conferentietas

Detroit conferentietas

Seminar tas

Bloomington conferentietas

Documententas

Wilt u graag een documententas bestellen met eventueel uw eigen bedrukking? Bekijk nu ons volledige assortiment van verschillende soorten documenttassen. Wij hebben voor u een overzicht samengesteld van aktetassen, congrestassen, beurstassen en documenttassen. U kunt uw logo in de specifieke tas laten borduren. De tassen zijn uitgevoerd met eventueel duurzame materialen en iedere tas beschikt over specifieke functies waardoor de tassen ideaal zijn voor zakenmannen en –vrouwen. Ideaal voor uw laptop, goedkope schrijfmappen of laptop accessoires.

Congrestas

Moet u binnenkort een congres bijwonen? Dan hebben wij een mooi overzicht van verschillende congrestassen voor u opgesteld. Iedere congrestas kan voorzien worden van opdruk. De tassen zijn ideaal voor conferenties, congressen of workshops. De prijzen per tas variëren en indien u ervoor kiest om de congrestassen te bedrukken dan zijn de kosten voor de bedrukking gebaseerd op het aantal kleuren in uw logo. Wilt u meer weten over de kosten dan kunt u uiteraard contact opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de productpagina.  

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard