Attentie.nl

Zweetbandjes bedrukken

Producten binnen Zweetbandjes bedrukken

Zweetbandje 7,5 x 7

Zweetbandje met rits

Goedkoop zweetbandjes bedrukken

De prijzen op onze webshop zijn exclusief bedrukken omdat de prijzen van uw bedrukte polsbandjes afhangen van bijvoorbeeld het formaat en het aantal kleuren van uw opdruk. Bent u nieuwsgierig naar onze voordelige prijzen voor bedrukte zweetbandjes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en stuur daarbij ook uw logo mee. Zo kunnen we niet alleen een goede inschatting maken van de kosten, maar kunnen we bovendien gratis een digitale proefdruk voor u kunnen maken. Onze standaard levertijd is circa 10 werkdagen en de bandjes kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Indien u 3-4 weken levertijd kun hanteren is het ook mogelijk om vanaf 500 stuks zweetbandjes in het Verre Oosten te laten bedrukken. Hierdoor heeft u voor hetzelfde budget meer bedrukte polsbandjes. Door uw bedrukte zweetbandjes in te vliegen is de levertijd voor veel opdrachten realiseerbaar.

Zweetbandjes met logo, naam of tekst

Zweetbandjes met logo, naam of tekst bedrukken is mogelijk bij Attentie.nl. Het bedrukken van zweetbandjes met een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of zelfs slogans is een ideale manier om de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien zijn zweetbandjes zeer efficiënt om weg te geven als promotiemateriaal. Bedrukte zweetbandjes met logo, naam of tekst zijn daarom zeer geschikt bij sportevenementen of evenementen in de zomer.

Zweetbandjes bedrukken kleine oplage of grote oplage

Zweetbandjes bedrukken in kleine oplage of grote oplage? Attentie.nl maakt het mogelijk! Heeft u een specifiek aantal nodig? Of wilt u liever eerst sparren over gepersonaliseerde zweetbandjes? Neem dan contact op met onze specialisten. We denken graag met u mee!

Hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes bedrukken

In onze webshop vindt u diverse soorten zweetbandjes. Zo ook hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes. Ook de hoofd zweetbandjes en pols zweetbandjes kunnen bedrukt worden met logo, naam en tekst. Ook interessant: Polsbandjes bedrukkenfestivalbandjes bedrukken en sportkleding bedrukken

Bedrukte zweetbandjes met snelle levering

Doordat we een groothandel zijn, profiteert u van goedkope prijzen en snelle levertijden op bedrukte zweetbandjes. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte zweetbandjes en profiteer van scherpe prijzen, hoge kwaliteit producten, hoge kwaliteit bedrukking, eerlijk advies en snelle levering! 

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard