Attentie.nl

Bamboe sokken met logo | All-over geweven | custom made

Selecteer uw wensen:

Minimum aantal:

Meer kleuren of zijden bedrukken?
Neem contact op voor de mogelijkheden of bel: 071-408 01 63

Berekening
All-in prijs per stuk:
Totaalprijs: 3,25

* Prijs is excl. BTW en verzendkosten
Vanaf 3,25 p/st
Bekijk de prijstabel

Bamboe sokken met logo | All-over geweven | custom made

Artikel nr. A1196-MWBS01

Ultiem comfort? Kies dan voor onze bamboe sokken! De sokken zijn gemaakt van 70% bamboe, 20% katoen en 5% spandex voor de rekbaarheid. Door de hoge kwaliteit materialen zijn de bamboe sokken uitstekend te voorzien van een geweven logo naar keuze. De sokken worden geweven in maximaal 6 kleuren met een logo of tekst of een huisstijl. De PMS kleuren worden bij benadering gekozen uit onze standaard voorraad garen. We kunnen tegen een kleine meerprijs deze custom made sokken voorzien van een FSC kopkaart of sleeve welke we full colour bedrukken met uw logo of reclameboodschap.

U kunt deze sokken al vanaf 125 paar met hetzelfde design/ontwerp bestellen met uw geweven logo, tekst of huisstijl. Deze sokken worden geproduceerd in drie maatseries. U kunt kiezen uit 35-38, 39-42 en 43-46. De maatvoeringen zijn te combineren echter wel minimaal 125 paar per maat. U kunt er ook voor kiezen om twee maatseries te laten maken. We gebruiken dan voor deze sokken de maatserie 36-40 en 41-46. Geef dit even aan bij Opmerkingen als u dit wilt. Stuur bij de offerteaanvraag uw gewenste bedrukking mee en wij verzorgen een vrijblijvend en gratis ontwerp voor u. Na order kunnen wij ook een productiesample voor u maken en ter goedkeuring naar u toesturen. Hou dan wel rekening met een iets langere levertijd dan 2 weken.

Prijsindicatie

Specificaties

Duurzaam geproduceerd:ja

Reviews (1)

Enorm fijne en comfortabele sokken. Het ontwerp is precies op de sokken bedrukt zoals we hadden afgesproken. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat en de snelle levering.

Justin / Utrecht | 23-12-2022

Schrijf je eigen review

Advies nodig?

advies attentie

Heeft u vragen over onze producten, de mogelijkheden of over onze levertijden? Bel, mail of chat met ons.

Bel ons Stuur een e-mail
Chat met ons
veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard