Attentie.nl

Productaanbod messen bedrukken

ABS stanleymes

Bamboe messenset Tony

Dave zakmes met riemclip

Excalibur mes

FSC® houten mes

FSC® houten outdoor mes

Gear X vouwbaar mes, zwart

Houten zakmes

Reload hobbymes

Sharpy breekmesje

Veiligheids hobbymes

Veiligheidsmes staal

Veiligheidspakketsnijder

Victorinox Bantam zakmes

Victorinox Spartan zakmes

Victorinox Waiter zakmes

VINGA Hattasan koksmes

VINGA Kaiser broodmes

VINGA Kaiser koksmes

VINGA Kaiser Santokumes

Vitorinox Huntsman zakmes

Messen bedrukken met uw logo

Bij Attentie.nl bent u volledig vrij in het kiezen van uw bedrukking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw mes te bedrukken met het logo van uw bedrijf of merk, maar een persoonlijke tekst behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelf het aantal kleuren te bepalen, om bijvoorbeeld kosten te besparen of omdat u het als bedrukking mooier vind om één kleur te hanteren. Stel, uw logo bevat 4 kleuren. Dan zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het logo in één kleur op het mes te drukken. Of uw slogan is normaliter 1 kleur, maar het lijkt u mooier om dit te verhogen naar 2, 3 of zelfs 4. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een mes bedrukken met uw logo geeft een professionele uitstraling, bijvoorbeeld als u op bezoek bent bij een klant. Maar een mes bedrukken met een persoonlijke tekst kan het juist weer een persoonlijk relatiegeschenk maken.

Vrijblijvende offerte voor messen bedrukken

Heeft u een mes gevonden dat aansluit bij uw wensen? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan via het offerteformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terugkomen met een scherpe offerte.


Stuur bij de offerteaanvraag ook direct uw gewenste bedrukking mee. U ontvangt dan van ons, naast de offerte, ook direct een proefdruk. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de bedrukte messen eruit komen te zien. Bij akkoord gaan we direct voor u aan de slag en leveren we de messen snel bij u af!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard