Attentie.nl

JBL Wave 200TWS

Selecteer uw wensen:

Aantal

Meer kleuren of zijden bedrukken?
Neem contact op voor de mogelijkheden of bel: 071-408 01 63

Vanaf 47,13 p/st
Bekijk de prijstabel
Berekening
Totaal p/st:

* Prijs is excl. BTW.
JBL

JBL Wave 200TWS

Artikel nr. A558-11346

Nog betere work-outs met het geluid waar je van houdt! Geniet van krachtig JBL Deep Bass-geluid en de vrijheid van volledig draadloos luisteren tot wel 20 uur lang met de JBL Wave 200TWS. Neem jouw wereld met je mee. Met slechts één tik op het oordopje kun je telefoongesprekken en muziek beheren en de stemassistent activeren. Met de dubbele aansluiting kun je een van beide oordopjes gebruiken en de batterijduur sparen. Dankzij de ergonomische vorm is de JBL Wave 200TWS ultra licht, comfortabel en klaar voor gebruik.

De JBL Wave 200TWS kan gepersonaliseerd worden met full color bedrukking op de voorkant van de charging case. Orders met meer dan 50 stuks van gepersonaliseerde JBL producten worden alleen geaccepteerd als JBL vooraf de personalisatie heeft goedgekeurd.


Orders van onbedrukte JBL producten worden alleen geaccepteerd indien een JBL-HVP contract heeft. Gelieve uw contractnummer te vermelden bij de bestelling. Dealers mogen zich niet presenteren als geautoriseerde JBL/Harman partner noch gebruik maken van JBL/Harman logo en Intellectuele eigendommen.

Specificaties

Merk:JBL
Materiaal:Kunststof

Prijsindicatie

Reviews (0)

Advies nodig?

advies attentie

Heeft u vragen over onze producten, de mogelijkheden of over onze levertijden? Bel, mail of chat met ons.

Bel ons Stuur een e-mail
Chat met ons
veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard