Attentie.nl

Zaklamp met logo

Productaanbod zaklamp met logo

Zaklamp met logo; één of meerdere kleuren?

Alle bovenstaande zaklampen kunnen bedrukt worden met uw logo of een tekst naar keuze. Een tekst in 1 kleur, of een logo in 4 kleuren, wat uw wensen ook zijn Attentie.nl regelt het voor u. Bij Attentie.nl vindt u vele verschillende zaklampen; karabijnhaken met zaklamp, dynamo zaklampen, mini zaklampen, telescoop zaklampen en nog veel meer! Allen zijn geschikt om te worden voorzien van een opdruk naar keuze, in sommige gevallen is een gravering ook mogelijk. Dit geeft net wat extra’s aan uw zaklamp met logo en zorgt voor een meer premium look en feel. Benieuwd naar de exacte kosten voor het bedrukken of graveren van de gewenste zaklampen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan en laat u verassen door onze voordelige tarieven!

Goedkoop zaklamp met logo bedrukken

Als groothandel profiteert u bij Attentie.nl van zeer voordelige groothandelprijzen. Daarnaast zorgt het in eigen beheer bedrukken of graveren van uw zaklampen ervoor dat wij uw zaklampen zeer snel kunnen leveren. Door de strenge controles en hoge kwaliteitseisen bent u bij Attentie.nl verzekerd van een mooi en strak eindresultaat. Uw zakenrelaties of medewerkers zullen u erg dankbaar zijn voor de bedrukte of gegraveerde zaklampen!

Tip: combineer de zaklamp met logo met andere producten en maak er een leuke goodiebag van. We hebben bijvoorbeeld ook paraplu's met logo, schrijfmappen met logo of pepermuntjes met logo. Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard