Attentie.nl

Werkkleding bedrukken

Productaanbod werkkleding bedrukken

Gildan T-shirt Hammer LS

Gildan T-shirt Hammer SS

L&S Polo Basic SS for him

L&S Polo Uni Workwear SS

L&S Sweater Workwear

Riem Premium 100% Leer

Stedman Sweater for him

Werkjas Industrie

Werkkleding bedrukken en borduren

Alle kleding in ons assortiment kan worden bedrukt of geborduurd. Bij het bedrukken maken wij gebruik van de zeefdruk-techniek. Deze productietechniek staat garant voor een hoogwaardig, duurzaam en kleurrijk eindresultaat. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van werkkleding bent u bij ons verzekerd van een goed resultaat. 

Werkkleding borduren

Is het voor uw bedrijf belangrijk dat de bedrijfskleding een luxe uitstraling heeft? Overweeg dan de werkkleding te laten borduren. Geborduurde bedrijfskleding is hoogwaardig, bijzonder duurzaam en gaat wasbeurt na wasbeurt mee. Een borduring ziet er prachtig uit, zelfs na veelvuldig wassen! Het borduren van een tekst of logo is geen enkel probleem. Ook logo's in meerdere kleuren borduren we graag voor u. Bekijk hieronder een selectie van onze werkkleding. Vrijwel alle bedrijfskleding is geschikt voor zowel bedrukken als borduren. Bekijk bijvoorbeeld onze bedrukte blouses, bedrukte overhemden en geborduurde badjassen.

Offerte en levertijd

Het is helemaal niet duur om uw personeel in representatieve werkkleding te steken. Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven? Vraag een offerte aan bij het product van uw voorkeur en laat u verrassen door hoe goedkoop bedrukte bedrijfskleding eigenlijk is. Voor de meeste bedrukte werkkleding wordt een levertijd gehanteerd van 10 a 11 werkdagen. Heeft u uw bedrijfskleding sneller nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Vermeld bij uw offerte-aanvraag de gewenste levertijd en wij informeren u over de mogelijkheden.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard