Attentie.nl

Veiligheidshesjes bedrukken

Productaanbod veiligheidshesjes bedrukken

Laat uw veiligheidshesjes bedrukken of borduren

Naast dat we veiligheidshesjes bedrukken zoals u dat wenst is het bij Attentie.nl ook mogelijk om voor een nóg hogere kwaliteit te kiezen, namelijk een borduursel. Dit geeft een meer premium uitstraling aan uw veiligheidshesjes en zorgt zo dus ook voor een nog professionelere uitstraling.

Bij Attentie.nl bent u helemaal vrij in de veiligheidshesjes bedrukken zoals u dat wenst. Dit kan het logo van uw bedrijf zijn, de slogan of misschien zelfs de gehele huisstijl. Daarnaast heeft u ook de controle over de hoeveelheid kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw logo in één kleur, maar ook in vier kleuren. Dit is helemaal aan u.

Bedrukte veiligheidshesjes tegen een lage prijs

Wij begrijpen bij Attentie.nl dat u niet een vermogen kwijt wilt zijn aan de bedrijfskleding van uw medewerkers. Daarom bent u bij ons als groothandel aan het juiste adres. Niet alleen kunnen wij u de producten goedkoop aanbieden, we kunnen ook de veiligheidshesjes bedrukken of borduren tegen een zeer scherp tarief. Zo kunnen we bijvoorbeeld al 60 veiligheidshesjes bedrukken voor slechts €2,70 per stuk!

Naast veiligheidshesjes is het natuurlijk belangrijk dat uw medewerkers nog meer bedrijfskleding hebben. Zo wilt u ze bijvoorbeeld niet in de kou laten staan tijdens de koude dagen. Denk bijvoorbeeld aan hoodies bedrukken met logo of sokken met eigen logo. Zo herkennen mensen uw medewerkers direct, zien ze er stijlvol uit en maken ze uitstekende reclame voor u. Win-win-win dus! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor veiligheidshesjes bedrukken aan!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard