Attentie.nl

Powerbank met opdruk

Productaanbod powerbank met opdruk

Laat de powerbanks voorzien van een opdruk

Elke keer wanneer uw zakenrelaties hun powerbank met opdruk tevoorschijn halen zullen ze u zeer dankbaar zijn. U bent hun redder in nood. Om deze waardering voor u u om te zetten in waardering voor uw onderneming is niet veel nodig. Door de powerbank simpelweg te voorzien van een opdruk kunt u ervoor zorgen dat uw zakenrelaties regelmatig aan uw onderneming denken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo, merk of slogan als opdruk. Wanneer zij dan uw powerbank gebruiken zullen ze elke keer herinnert worden aan uw behulpzame relatiegeschenk.

Powerbank met opdruk als relatiegeschenk

Attentie.nl kan alle bovenstaande powerbanks voorzien van een opdruk naar keuze. Van uw bedrijfslogo in 3 kleuren tot een slogan in 1 kleur, wij regelen het voor u. Attentie.nl streeft naar de hoogste kwaliteit en dit laten wij dan ook graag terugzien in onze producten en bedrukkingen. Wij kunnen uw powerbank met opdruk zeer snel leveren tegen voordelige groothandelprijzen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan gerust een offerte op maat aan en laat u verassen!

Meer relatiegeschenken met opdruk bestellen? Bekijk dan ook eens onze bedrukte waterflessen, festivalbandjes met logo bestellen en goedkoop t-shirts bedrukken.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard