Attentie.nl

Polo bedrukken

 

Productaanbod polo bedrukken

Kies uw poloshirt uit onze grote collectie

Bij Attentie.nl heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment polo's, die allen geschikt zijn voor bedrukking of borduring. In ons assortiment vindt u modellen voor dames, heren en ook voor kinderen. Uiteraard zijn de polo's altijd leverbaar in verschillende kleuren en maten. Vrijwel alle modellen zijn standaard uit voorraad leverbaar, ook in grote oplages. U bent dus verzekerd van een korte levertijd.

Een exclusievere uitstraling: laat uw polo borduren

Het bedrukken van een poloshirt is een snelle en voordelige manier om een polo te laten voorzien van uw logo of tekst. Een polo met bedrukking ziet er prima uit en door onze professionele druktechniek geeft dit ook een hoogwaardig en duurzaam resultaat. Bent u echter op zoek naar een extra exclusieve uitstraling? Overweeg dan uw polo's te laten borduren. Een borduring oogt net iets exclusiever. Bij Attentie.nl kunt u bovendien uw logo in diverse kleuren laten borduren op uw poloshirt of t-shirt zonder dat daarbij startkosten in rekening worden gebracht. Wilt u weten wat een geborduurd poloshirt u kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan van de polo van uw voorkeur!

Bedrukte of geborduurde polo's zijn ideaal...

  • Als relatiegeschenk of als promotietextiel
  • Voor een professionele uitstraling voor uw horeca-personeel
  • Voor een representatieve uitstraling van uw personeel op de werkvloer, vooral wanneer zij veel in contact komen met klanten (monteurs, buitendienst, servicemedewerkers, detailhandel, winkelpersoneel, zorg, etc)
  • Voor herkenbaarheid van uw personeel op evenementen, feesten of beurzen

Of u de bedrukte polo's nu wilt gebruiken als relatiegeschenk, op de werkvloer of als promotietextiel, bij Attentie.nl vindt u voor elke toepassing de juiste polo. Graag helpen wij u met het bedrukken of borduren van de shirts van uw voorkeur. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact op, wij geven u graag een persoonlijk advies. Meer promotietextiel? Bekijk dan ook eens de volgende pagina's:

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard