Attentie.nl

Papieren draagtassen bedrukken

Productaanbod papieren draagtassen bedrukken

Papieren draagtassen ook ideaal als goodiebag

Naast dat bedrukte papieren draagtassen ideaal zijn voor winkeleigenaren, worden ze ook steeds vaker gebruikt als goodiebag. Deze goodiebags worden meestal voor twee toepassingen gebruikt: als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld nieuwe klanten of om uit te delen op een evenement of beurs om bezoekers van jouw stand iets mee naar huis te geven zodat ze je niet vergeten.

Ondernemers stoppen bijvoorbeeld bedrukte sokken, een zaklamp met logo, een gegraveerde aansteker en een bedrukte ijskrabber (afhankelijk van het moment van het jaar natuurlijk) in de papieren draagtassen. Door kleine praktische geschenken in bedrukte papieren tassen te schenken laat je zien dat je om je (nieuwe) klanten geeft. Doordat alles bedrukt is met uw logo creëert u een positieve associatie met uw onderneming en wordt u niet snel vergeten.

Papieren draagtassen bedrukken naar uw wens

Attentie.nl kan papieren draagtassen bedrukken met een hoge kwaliteit bedrukking tegen een zeer scherp tarief. Als groothandel met eigen drukkerij garanderen wij een hoge kwaliteit, lage prijs én snelle levering. We kunnen de papieren draagtassen bedrukken naar uw wens.

Dit kan bijvoorbeeld het logo van uw onderneming, winkel of merk zijn, maar een tekst naar keuze is ook mogelijk. Ook bieden sommige papieren draagtassen de mogelijkheid tot een volledig custom design. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan voor de papieren draagtassen van uw voorkeur en laat u verbazen over onze scherpe tarieven!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard