Attentie.nl

Overhemden bedrukken

Productaanbod overhemden bedrukken

Attentie helpt u graag bij de bedrukking van overhemden

Wij zijn een promotietextiel groothandel die gespecialiseerd is in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding. Wij kunnen overhemden goedkoop bedrukken met elke gewenste tekst, logo of afbeelding. Voor het bedrukken van textiel passen wij de zeefdruk techniek toe. Hiermee wordt een hoogwaardige opdruk gerealiseerd die lang blijft zitten. Met zeefdruk kunnen de kosten laag worden gehouden. Hierdoor bieden wij u scherpe prijzen op het bedrukken van overhemden. Benieuwd? Selecteer hieronder het overhemd van uw keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook borduren van overhemden mogelijk!

Naast bedrukken kunnen wij uw overhemden ook borduren als u dat wilt. Een borduring is vaak van een iets hogere kwaliteit dan een bedrukking. Daardoor oogt een borduring exclusiever en is deze duurzamer. Bij Attentie kunnen wij uw logo of bedrijfsnaam in meerdere kleuren op overhemden borduren. Wanneer u bij ons een offerte voor geborduurde overhemden aanvraagt, ontvangt u van ons eerst een proefborduring. Zodra deze door u is goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag om uw overhemden zo snel mogelijk te kunnen leveren. Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke prijzen op het borduren van overhemden en blouses.

Bedrukte overhemden zijn ideaal voor...

  • Een representatieve uitstraling van uw personeel op de werkvloer, met name in de horeca en de detailhandel (kassa, winkel)
  • Herkenbaar personeel op beurzen of bedrijfsevenementen
  • Representatieve kleding voor personeelsleden die workshops of lezingen geven of die regelmatig spreken op een congres
  • Als relatiegeschenk indien uw bedrijf zich daarvoor leent

Overige kleding met bedrukking

Bent u op zoek naar een volledige garderobe van bedrukte bedrijsfkleding? Bekijk dan welke bedrukte kleding wij nog meer kunnen leveren!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard