Attentie.nl

Naamsokken

Productaanbod naamsokken

Coffee Socks sokken

Ocean Socks RPET sokken

Skisokken | custom made

Bamboe sportsokken

Verpakkingen op maat

rPET sokken

PROACT® Trekkingsokken

PROACT® Sportsokken

Giftbox Socks

Wintersokken

Naamsokken voor elk budget

Bij Attentie.nl bieden we u de keuze uit 3 verschillende sokken. We hebben namelijk een polyester, katoenen en bamboe variant. De polyester sokken zijn hierbij het goedkoopst. Maar het populairst zijn toch wel de bamboe sokken. Dit heeft te maken met het hoge comfort dat bamboe met zich meebrengt.

Qua bedrukking maakt het niet veel uit. Alle typen sokken zijn van een bedrukking van hoge kwaliteit te voorzien. Bent u op zoek naar naamsokken, dan wilt u waarschijnlijk enkel de naam in vorm van tekst bedrukken. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw club, vereniging of bedrijf. Of misschien uw volledige huisstijl? De mogelijkheden bij naamsokken zijn oneindig!

Offerte aanvragen voor naamsokken

Heeft u de naamsokken gevonden waar u naar op zoek was? Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte op maat aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven. Indien u de gewenste bedrukking meestuurt ontvangt u van ons ook een proefdruk van de naamsokken. Dit geeft u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Wilt u net als andere ondernemers de naamsokken combineren met andere relatiegeschenken en samenvoegen in een goodiebag? Bekijk dan ook eens onze kladblokken met logo, reclame pennen en bedrukte ijskrabbers.

Of wilt u voor uw team een complete outfit samenstellen? Dan moet u ook vooral eens een kijkje nemen tussen onze goedkope hoodies, bedrukte t-shirts of hoodies met opdruk.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard