Attentie.nl

Hoodies bedrukken met logo

Productaanbod hoodies bedrukken met logo

Bedrukte hoodie met rits

Clique Drawstring 50 m

HARVEST HARDIN

Pluche teddybeer

Sweater Capuchon

Sweater met hood en rits

Hoodies bedrukken met logo of tekst

Bij Attentie.nl heeft u zelf de volledige controle over hoe de hoodies eruit komen te zien. We kunnen de hoodies bedrukken met logo, maar ook met tekst of uw volledige huisstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken met uw bedrijfslogo op de borst en uw slogan op de rug. Of, om bijvoorbeeld extra op te vallen tijdens beurzen en evenementen, kunt u ook voor een volledige huisstijl kiezen. Zo vallen uw werknemers extra goed op en zijn ze goed van de menigte te scheiden.

Verder bent u zelf in controle over hoeveel kleuren u wilt. Stel, u wilt hoodies bedrukken met uw logo en deze bevat 4 kleuren. Echter heeft u een beperkt budget beschikbaar. U kunt er dan ook voor kiezen om de 4 kleuren terug te brengen naar één, bijvoorbeeld wit.

Goedkoop hoodies bedrukken met logo

Uw hoodies bedrukken met logo verzorgen wij in onze eigen drukkerij. Dit heeft meerdere voordelen voor u. Allereerst is het voor ons als groothandel zo mogelijk om een lage prijs te hanteren, al helemaal wanneer u grote aantallen afneemt. Daarnaast controleren wij het proces nauwkeurig, wat ervoor zorgt dat wij een zeer hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Als laatste zorgt de nauwe controle ervoor dat het proces soepel en daarmee snel verloopt. Wij kunnen uw bedrukte hoodies dus op korte termijn bij u leveren.

Heeft u bedrukte hoodies met logo met spoed nodig? Informeer dan naar onze mogelijkheden. Wij doen graag ons best voor u en houden van een uitdaging. Bent u op zoek naar specifieke hoodies? Bekijk dan onze hoodies met rits of goedkope hoodies.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard