Attentie.nl

Hoodie met logo

Productaanbod hoodie met logo

Bedrukte hoodie met rits

Clique Drawstring 50 m

HARVEST HARDIN

Pluche teddybeer

Sweater Capuchon

Sweater met hood en rits

Hoodie met logo, of toch liever met tekst?

Bij Attentie.nl geven we u alle vrijheid in het bepalen van de bedrukking. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een hoodie met logo, maar het is ook mogelijk om de hoodie te voorzien van een tekst. Bijvoorbeeld de slogan van uw onderneming of de slagzin van uw vereniging of club.

Daarnaast kunt u ook zelf bepalen in hoeveel kleuren u de bedrukking wilt. Als uw logo bijvoorbeeld 4 kleuren bevat kunt u ervoor kiezen om ze allemaal te gebruiken, maar 1 kleur is ook mogelijk. Dit is volledig aan uzelf.

Snelle levering van uw hoodies met logo

Heeft u de hoodie gevonden waar u naar op zoek was? Vraag dan gemakkelijk een scherpe offerte op maat aan voor de hoodie(s) van uw voorkeur. Stuur bij de offerteaanvraag ook direct de gewenste opdruk mee. U ontvangt dan naast een offerte ook een proefdruk van ons. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Als groothandel profiteert u bij Attentie.nl van zeer scherpe tarieven ten opzichte van onze concurrenten. En door het bedrukken in eigen beheer uit te voeren kunnen we ook nog eens zeer snel leveren en is de kwaliteit hoog. Benieuwd naar de prijs van hoodies goedkoop bedrukken? Vraag dus vandaag nog een offerte op maat aan!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard