Attentie.nl

Frisbee bedrukken

Productaanbod frisbee bedrukken

Frisbees bedrukken met tekst of logo

De frisbees in ons assortiment zijn heel geschikt om te laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. Vooral de eenvoudige kunststoffen en opvouwbare frisbees beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak dat zich goed leent voor plaatsing van uw eigen promo-uiting. Het bedrukken van de frisbees wordt  verzorgd in onze eigen drukkerij. Voor bedrukking zijn we dus niet afhankelijk van derden. Dat betekent dat we u snel van dienst kunnen zijn en dat u uw bedrukte frisbees binnen korte tijd geleverd krijgt. Standaard hanteren we een levertijd van 10 tot 11 werkdagen. Heeft u de frisbees sneller nodig? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Frisbees bestellen

Een frisbee met logo of tekst leent zich uitstekend als promotie-artikel voor bijvoorbeeld: zomerse evenementen, sponsoren van evenementen, strandtenten, ijssalons en andere bedrijven die vooral in de zomer hun omzet draaien. Een hondenfrisbee is een origineel en leuk relatiegeschenk of promo-artikel voor bijvoorbeeld dierenwinkels, hondenscholen of dierenartsen. Een frisbee bedrukken hoeft u om de kosten niet te laten: u bestelt al een bedrukte frisbee vanaf € 0,29 per stuk. 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van het bedrukken van de frisbee in uw gewenste oplage? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de frisbee van uw voorkeur. We voorzien u graag van een scherpe offerte en een digitale drukproef. Voeg uw bedrukte frisbee samen in een bedrukte boodschappentas, samen met een bedrukte strandstoel en kaartspel, en u heeft een leuke goodiebag voor uw zakenrelaties.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard