Attentie.nl

Festivalbandjes bedrukken

Productaanbod festivalbandjes bedrukken

Festivalbandjes bedrukken: voor de bezoekers een waardevol souvenir

Om ongewenst hergebruik van de festivalbandjes te voorkomen is het belangrijk dat ze niet af kunnen zonder de bandjes te beschadigen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten bandjes die niet kunnen worden hergebruikt. De meest populaire soorten:

  • Papieren exemplaren die vastgeplakt worden en scheuren als ze worden losgemaakt
  • Bandjes van textiel met een metalen veiligheidssluiting die alleen af kan door hem door te knippen

Festival bezoekers zijn erg blij met de textiele bandjes omdat deze op een leuke manier kunnen worden bewaard. Vaak worden ze bijvoorbeeld op een jasje of tasje genaaid als blijvende herinnering aan de diverse festivals die in de loop der tijd bezocht zijn.

Tip: maak uw festival collectie compleet en bestel ook meteen bedrukte waterflesjes of laat t-shirts of bijvoorbeeld zaklampen bedrukken.

Laat online uw festivalbandjes bedrukken: makkelijk en snel geregeld

Bij Attentie bestelt u de festivalbandjes makkelijk en snel online. In alle rust bekijkt u het assortiment en de mogelijkheden voor bedrukking. Wilt u hier graag wat hulp bij? Chat dan live met een van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook mailen of bellen. Heeft u de gewenste bandjes gevonden? Vraag dan een offerte aan. Stuur meteen even uw logo mee. We sturen u dan een aanbod op maat. Makkelijk geregeld toch?

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard