Attentie.nl

boodschappentas met logo

Productaanbod boodschappentas met logo

Promotie door uw logo

De praktische aard van een relatiegeschenk is van grote invloed op het succes van het geschenk. In andere woorden, een relatiegeschenk waar je (vrij) weinig mee kan belandt al snel op de boekenplank of in de la. Hierdoor gaat de hele kracht van een relatiegeschenk of promotieartikel verloren. Het is namelijk belangrijk dat de ontvanger jouw geschenk waardeert. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren, maar om hier zeker van te zijn doe je er goed aan om een praktisch product te geven. Jouw zakenrelatie gaat dan het product gebruiken en zal hierdoor waardering krijgen voor u en uw onderneming. Daarnaast wordt die door de boodschappentas met logo regelmatig ook visueel herinnert aan uw onderneming. Dat wil toch iedereen!

Boodschappentas bedrukken met logo

Attentie.nl kan elke bovenstaande boodschappentas bedrukken zoals u dat wenst. Uiteraard is een boodschappentas met logo de populairste, maar een tekst naar eigen wensen is ook mogelijk. Ook heeft u bij Attentie.nl de keuze uit 1 of meerdere kleuren, u bent hier helemaal vrij in. Benieuwd naar de prijzen voor het bedrukken van uw boodschappentas? Vraag dan gerust een offerte op maat aan!

Origineel idee: maak van uw bedrukte boodschappentassen echte goodie bags door ze te vullen met kleine relatiegeschenken als een bedrukt kaartspel, pepermuntjes met logo of een duurzame waterfles.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard