Attentie.nl

Bodywarmers bedrukken

Productaanbod bodywarmers bedrukken

Bodywarmers borduren of bedrukken

Alle bodywarmers in ons assortiment zijn geschikt om te laten borduren of bedrukken. Met één van beide technieken voorzien wij de bodywarmer van uw voorkeur van uw tekst, logo, afbeelding, slogan of merknaam. Voor het bedrukken van bodywarmers maken wij gebruik van de zeefdruktechniek. Zeefdruk zorgt voor een hoogwaardig en duurzaam resultaat in mooie kleuren.

U kunt er echter ook voor kiezen de bodywarmers te laten borduren. Het borduren geeft een extra luxe uitstraling en is bovendien bijzonder duurzaam. Zelfs naar talloze wasbeurten is een bodywarmer met borduring nog als nieuw! Ook het borduren van een logo in meerdere kleuren is voor ons geen enkel probleem.

Prijzen, offertes en levertijden

Een mooie bodywarmer met bedrukking betaalt zich dubbel en dwars terug. Toch zijn bodywarmers helemaal niet duur. Kies de bodywarmer van uw voorkeur en vraag vrijblijvend een offerte aan. Vergeet daarbij niet het logo mee te sturen, zodat we u kunnen voorzien van een digitale drukproef. Onze gunstige prijzen voor bedrukken en borduren zullen u verrassen!

De standaard levertijd van een geborduurde of bedrukte bodywarmer is 10 tot 11 werkdagen. De meeste bodywarmers hebben wij standaard op voorraad, waardoor ook grote oplages snel kunnen worden geleverd. Heeft u de bodywarmers snel nodig? Vermeld bij uw offerte-aanvraag de gewenste leverdatum en wij bekijken graag of we u kunnen helpen.

Bedrukte jassen en softshells

Bent u niet alleen op zoek naar bodywarmers, maar wilt u ook graag jassen of softshell jacks laten bedrukken? Ook in jassen en softshells beschikken wij over een bijzonder uitgebreid assortiment voor elk budget. Bekijk de producten hier:

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard