Attentie.nl

bedrukte usb sticks

Productaanbod bedrukte usb sticks

Kies uit diverse soorten USB sticks

Bedrukte USB sticks zijn tegenwoordig in verschillende varianten en vormen verkrijgbaar. Bij Attentie vindt u altijd een originele USB stick die past bij uw bedrijf en boodschap. Op zoek naar een USB stick die qua uitstraling aansluit bij uw bedrijf? Wij bieden bedrukte USB sticks in allerlei ludieke vormen. Wat dacht u van een stick in de vorm van een cassette, sleutel, legoblokje of armband? Ook USB sleutelhangers behoren tot onze collectie.

Bedrukte USB sticks met logo

USB-sticks lenen zich perfect voor een bedrukking met logo. Ze kunnen eenvoudig worden bedrukt met vrijwel iedere opdruk. Daarmee krijgen ze een persoonlijke uitstraling. USB-sticks met bedrukking worden graag en veelvuldig gebruikt en zijn daarmee het ideale relatiegeschenk of promotie-artikel voor uw bedrijf. 

Attentie is uw graag van dienst bij het bedrukken van USB sticks met uw logo of naam. Wij kunnen talrijke soorten bedrukte USB sticks leveren voor een goedkope prijs. Bestel dus vandaag nog uw eigen USB-sticks en verras uw zakenrelaties! Ontdek hieronder ons complete assortiment USB sticks.

Meer digitaal

Niet op zoek naar een bedrukte USB-stick, maar wel iets dat in de digitale wereld gebruikt kan worden? Attentie biedt ook verschillende computer accessoires waaronder een kleine optische muis, verscheidene laptop accessoires, muismatten, een SIM kaar lezer en een grappige USB hub in de vorm van een gekleurde slang. Ook niet verkeerd is een USB stick met een ingebouwd lampje. Of bekijk onze overige kantoorartikelen die het ook altijd goed doen: bedrukte markers, bedrukte mappen, bedrukte Dopper of powerbanks met opdruk.

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard