Attentie.nl

Bedrukte hoodie

Productaanbod bedrukte hoodie

Bedrukte hoodie met rits

Clique Drawstring 50 m

HARVEST HARDIN

Pluche teddybeer

Sweater Capuchon

Sweater met hood en rits

Een bedrukte hoodie kent vele toepassingen

Een bedrukte hoodie kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte hoodie voor uw werknemers, als bedrijfskleding op de koude dagen van het jaar. Of als kleding voor uw team, of dit nou voor een teamweekend is of als officiële teamkleding. Bedrukte hoodies geven een professionele en verzorgde uitstraling. Dit wilt u toch ook?

Waar een bedrukte hoodie ook goed tot recht komt is op beurzen en evenementen. Met honderden stands van diverse bedrijven kan het lastig zijn om op te vallen. Om uzelf opvallend te maken zou u dus uw werknemers bedrukte hoodies kunnen geven om te dragen, bijvoorbeeld in uw huisstijl. Daarnaast zou u nog kleine dingen kunnen weggeven, zoals reclame aanstekers of reclame pennen.

Bedrukte hoodies: logo, tekst of huisstijl?

Bij Attentie.nl zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige bedrukkingen van hoodies. Al jaren kloppen bedrijven, teams, verenigingen en clubs bij ons aan om bedrukte hoodies te bestellen. Waarom? Omdat we bij Attentie.nl u de vrijheid geven om zelf uw hoodies te ontwerpen.

Dit kan in de vorm van uw bedrijfslogo op de borst of rug zijn, maar enkel een slogan is ook mogelijk. Uiteraard kan er ook een combinatie van deze twee gemaakt worden. Als laatste is het ook nog mogelijk om uw hoodies in volledige huisstijl te bedrukken. U bepaalt zelf het aantal kleuren waaruit de bedrukking bestaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de hoodies van uw voorkeur en laat u verbazen over onze lage tarieven!

veilig betalen met iDealveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met mastercard